Referenties

Sigurd Felix

Sigurd Felix

ICT manager op het grensvlak van Accountancy en ICT bij CROP Accountancy

“Corné heeft veel kennis van Telecom en Outsourcing. Hij heeft voor CROP een belangrijke adviserende rol gespeeld.  Buiten zijn deskundigheid is zijn gestructureerde manier van werken met gespreksverslagen en requirement documenten heel waardevol gebleken om projecten succesvol af te ronden”

Henk Janssen

Henk Janssen

Interim Manager IT, Stamicarbon

“Corné has tremendous expertise in the broad field of ICT and Telecom. He manages to apply and transfer his knowledge in a very pleasant and constructive manner. He has designed our telecom infrastructure based on Unified Communications and asssisted in a number of RFP’s for e.g. mobile telecom services and mobile device management. He is a pleasure to work with! “

Martin Looijen

Martin Looijen

Manager ICT & Security bij Valert

“Corné hebben wij ingehuurd om ons te begeleiden voor het uitvoeren van een bench-mark op het gebied van Database Management Systemen (DBMS). Onder supervisie van Valert is er een ‘test protocol’ uitgewerkt, zodat we daardoor een aantal zaken kunnen kwantificeren op basis van performance en schaalbaarheid. Naast het DBMS van Valert zijn nog twee leading leveranciers uitgenodigd voor deze test. In dit traject heeft Corné ons met raad en daad bijgestaan. Dankzij zijn goede netwerkcontacten werden deuren eenvoudig geopend!”

Igor Brouwers

Igor Brouwers

Interim Professional & Consultant Project Manager at Boels Rental via Equipe Professionals Only

“Met Corné heb ik een project gedaan bij een grote onderwijsinstelling, hierbij heeft hij het projectteam geadviseerd in de oplevering / project issues en later nog deelgenomen in de stuurgroep. Kracht ligt vooral in zijn brede netwerk, betrokkenheid in het project en algemene ICT kennis op het gebied van architectuur en processen. Ik kan Corné aan iedereen van harte aanbevelen!”

Klanten