Diensten

IT Inkoopmanagement

icon-inkoopVoor het inkoopproces wordt de klant begeleid in de oriĆ«ntatie ronde (request for information) en de daadwerkelijke  aanbesteding in de markt zetten (request for proposal). Waarbij een duidelijk programma van eisen is uitgewerkt. Om te komen tot een uniform vergelijk in de uitwerking van de aanbestedingen / offertes  wordt er gebruik gemaakt van eigen ontwikkelde sjablonen, zodat de aanbestedingen eenvoudig zijn te vergelijken voor de klant, eventueel aangevuld met een vooraf opgestelde wegingsfactor.

Lees meer »

IT Infrastructuur

icon-infrastructuurTechdocs levert adviesdiensten op het gebied van de IT infrastructuur door de klant te ondersteunen bij het opstellen van een architectuurplan en daar per kavel invulling aan te gegeven.

Lees meer »

IT Projectmanagement

icon-projectmanagementTechdocs ondersteunt bij de uitwerking van de businesscase, het opstellen van een projectplan en het bewaken van de verschillende project fasen. Hierbij wordt PRINCE2 in de basis gehanteerd als projectmethode, maar aangevuld met eigen ervaringen en werkwijzen.

Lees meer »