Blog

Review Windows 8 tablet

Al jarenlang een trouwe gebruiker van een Apple iPad, zowel zakelijk als privĂ©, maar om ook voldoende praktijk ervaringen op te doen met windows tablet / windows 8  ontwikkelingen een Samsung XE-700 aangeschaft.  Voordeel van deze hybride tablet is dat hij zowel als tablet en als volwaardige (mini) laptop kan worden ingezet. Bewust gekozen voor een hybride tablet met een volledige Windows OS versie, vrees dat de Windows RT (Run Time) variant het in de tablet markt niet gaat halen, gesloten ECO systeem biedt te weinig voordelen tov een iOS of Android device voor een zakelijke gebruiker

Lees meer »

Breng je projectbestanden online via Office365

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van Office365 om online informatie te delen.  Een project site is snel opgezet, waarbij  mbv document libraries allerlei soorten documenten kunnen worden gedeeld. Uitdaging bij het bewerken van verschillende documenten in teamverband wordt ondervangen door standaard faciliteiten als versiebeheer.

Daarnaast biedt Lync online videconferencing mogelijkheden, waarbij documenten en presentaties kunnen worden gedeeld in teamverband. 

Lees meer »

Sharepoint workspace 2010 voor Office365

Sharepoint workspace 2010 is de opvolger van Microsoft Office Groove 2007. Dit programma maakt het mogelijk om samen te werken aan gedeelde documenten, ook als de gebruiker regelmatig offline aan het werken. De offline documenten worden weer gesynchroniseerd bij online gebruik. Lees meer »